Information om min måde at håndtere den store dag

Jeg har prøvet at skære ind til kerneopgaverne i mine pakketilbud, og da jeg kan klare foto- og DJ opgaverne sideløbende, kan jeg holde prisen nede, og alligevel levere et rigtig godt stykke arbejde. Det er selvfølgelig muligt booke mig til forskellige andre opgaver, så tag et kig på mine tilvalg.

Jeg tager betaling for mit tidsforbrug og skal ikke efterfølgende sælge dyre fotobøger og print. Brudeparret får alle reportage billeder og alle de redigerede bryllupsportrætter digitalt, i topkvalitet.

Alle billeder, der vises på dette website er taget af mig på bryllupsdagen og afspejler, hvad man kan forvente.

Booking

Ved booking noterer jeg de overordnede oplysninger. I ugerne op til brylluppet tager vi en samtale via telefon om dagens forløb, og går i detaljer med tidsplan, ønsker og praktisk information. Hvis I har bestilt et møde hos jer, kan I frit vælge, hvornår dette møde skal foregå.
Det er omkostningsfrit at aflyse eller flytte jeres booking. Jeg vil naturligvis gerne have besked så hurtigt som muligt.

Vielsen

Jeg fotograferer i og udenfor kirken før vielsen og af brudens ankomst. Hvis det er tilladt at fotografere under vielsen og dette ønskes, skal jeg også vide dette på forhånd. Hvis det ønskes, kan vi tage nogle bryllupsportrætter i kirken efter vielsen.
Jeg tager en del billeder uden for kirken under lykønskningerne.

Bryllupsportrætter

Hvis I har ønsker til stilen på bryllupsportrætterne, er det en god idé, at skrive dem til mig på forhånd. Ellers er mit udgangspunkt nogle portrætter, som har en fin balance mellem det klassiske og det utraditionelle/humoristiske. Afhængig af aftale, udvælges billeder og jeg redigerer bryllupsportrætterne med et mix af sort/hvide, tonede og farvefotos.
I bør afsætte min. 30 min, men gerne op til 60 min. til selve fotograferingen, dertil lægges tid til evt. transport. Jeg anbefaler at I har en hjælper med (kan evt. køre med mig), og hvis I har mindre børn, som skal med på nogle af billederne, er en hjælper et must.

Reportagebilleder under receptionen

Under receptionen tager jeg masser af stemningsbilleder, som beskrevet under ’Hvad kommer med på billederne’.
Jeg vil foreslå, at der tages parbilleder i forbindelse med at gæsterne sætter sig til bords. Det giver et naturligt flow, og seancen tager væsentligt mindre tid. Hvis I ønsker et gruppe billede, skal jeg kunne komme op i højden. Afsæt 15-20 min. til gruppebilledet.
Er jeg booket til og med receptionen, slutter jeg optagelserne, når forretten er serveret.

Reportagebilleder under middagen

Jeg sørger for at tage billeder af lokaler og borddækning inden gæsterne sætter sig til bords. Jeg laver ikke optagelser umiddelbart efter de forskellige retter er serveret. Det er generende at blive fotograferet mens man gumler. Jeg sørger for at der er billeder af de forskellige retter, og ellers som beskrevet under ’Hvad kommer med på billederne’

Reportage under brudevals, dans og natmad

Jeg skyder en del billeder under brudevalsen, og af den efterfølgende tumult. Herefter spilles der ofte op til dans, og jeg tager serier med dansene gæster. Jeg fanger også de, som ’hænger’ i baren, eller de, som samler sig til hyggesnak. Jeg slutter optagelserne ca. ½-1 time efter brudevalsen, med mindre jeg er booket som DJ. I så fald fortsætter jeg til natmaden.

Tilstædeværelse

Med stille og rolig fremtoning og en god situationsfornemmelse, stjæler jeg ikke opmærksomheden og er ikke til gene. Jeg forsøger at være fluen på væggen, og både jer og jeres gæster vil blive mødt med smil og imødekommenhed. Der skal ikke bestilles mad til mig, men der skal være adgang til drikkevarer.

Hvad kommer med på billederne

Alle billeder tages med professionelt fotoudstyr, og er kvalitetsmæssigt helt i top. Jeg går efter varme, bløde og velbelyste billeder.
Det er selvfølgeligt umuligt at beskrive præcist, hvad der kommer med på jeres billeder, men her følger mine retningslinjer: Stemningsbilleder af brudepar/gæster (glæde, tåre, humor, følelse, smil, fordybelse), overbliks billeder, close-up billeder, bryllupskagen, talere, underholdning, kyssebilleder, børn der leger, personale, maden, brudevalsen, dansegulvet og musikken, sangskjulere, borddækning, pynt, blomster, gavebord, æresport, kirken og meget mere.
Mange billeder tages uden gæsterne overhovedet opdager det.

Levering af billeder

Jeg overfører løbende billeder til en computer, hvor jeg sorterer de helt ubrugelige billeder fra. Ellers får I rub og stub, typisk mellem 1400-1800 stk. ved reportage hele dagen, så kan I selv sortere de bedste til en mappe.
Billederne leveres på usb-disk inden jeg kører, så I kan se dem allerede dagen efter, og evt. på storskærm til morgenmaden, hvis gæsterne overnatter. Redigerede bryllupsportrætter levers 1-2 uger efter på usb-disk sammen med papirkopier, hvis dette er bestilt.

Discjockey

Hvordan er det muligt både at tage billeder og være DJ til samme arrangement, bliver jeg ofte spurgt? Det er muligt, da fotografi og musik næsten ikke overlapper i løbet af aftenen. Mens jeg spiller dansemusik, kan jeg uden problemer tage serier under de enkelte numre, da musikken er planlagt 4-5 numre frem. Det er også en mulighed, at jeg spiller op til dans i samspil med levende musik. Eksempelvis før og efter et band, der kun spiller 2×45 min.

Jeg tilbyder fornuftige priser kvalitet og erfaring god situationsfornemmelse stemningsfyldte reportager flotte portrætter fleksibilitet